Siertak Aglaia Odorata Lour (Chinese parfumplant) 76 cm

Bijna niet van echt te onderscheiden decoratietak Aglaia Odorata Lour 76 cm.  Superstylish in een mooie vaas. Als tak alleen,, met meerdere dezelfde takken of in een boeketje met meerdere siertakken.

€ 6,95

  • Beschikbaar

Siertak Limonium wit 90 cm

Decoratieve kunsttak Limonium wit, 90 cm hoog. Kleur wit. Mooi in vaas of pot met smalle opening, of in combinatie met andere siertakken.

€ 6,95

  • Beschikbaar

Siertak met zijden bloem Gelderse Roos wit

Prachtige zijden Gelderse Roos  67 cm. Mooi in vaas of pot met smalle opening, of in mix met andere takken. Zeer realistische bloemen.

€ 6,95

  • Uitverkocht

Gedroogde papavertakken

Bosje van 7 gedroogde papavertakken in diverse lengtes (langste is 64 cm). Superstrak in een mooie vaas.

€ 6,95

  • Beschikbaar

Wild twig 38 cm

Kunstplant wild twig van 38 cm, grijsgroen. Zeer realistisch. Super in een grote pot, als je niet van water geven houdt of op een plek waar niet genoeg licht komt of waar je moeilijk bij kunt. Je kunt de takken wijder of smaller buigen, zodat hij mooi valt in een vaas of pot. Mooi in de mix met de eucalyptus. In de zwarte pot op de foto zit 1x wild twig en 2x eucalyptus.

€ 14,95

  • Beschikbaar

Eucalyptus 33 cm

Mooie volle kunsttak eucalyptus 33 cm, buigbaar van smal naar wijder zodat het mooi valt. Zeer realistisch. Super in een grote pot als je niet van water geven houdt of op een plek waar niet genoeg licht komt of waar je moeilijk bij kunt. Mooi in de mix met Wild Twig (hierboven). In de zwarte pot op de foto zit 2x eucalyptus en 1x wild twig.

€ 9,95

  • Beschikbaar

Mooie volle grassbush klein 36 cm

Prachtige stoere grassbush, zeer realistiisch. 8 Bijeengebonden sprieten, buigzaam naar iets voller of iets smaller afhankelijk van de vaas/pot. Super in een stoere pot als je niet van water geven houdt, of op een plek waar niet genoeg licht komt of waar je niet bij kunt. In de pot op de foto zitten 2 grassbush kunstplanten. Ook mooi te mixen met de eucalyptus of wild twig.

€ 14,95

  • Beschikbaar

Kunst helmgras in pot

Kunstplantje met superhippe helmgrassprieten in potje. Zeer realistisch. Super in een stoere pot of rieten mand, of zoals op de 3e foto met 3 tegelijk in een wijde pot. Goed vullend, en je hoeft er niets meer aan te doen ;-)

Hoogte 58 cm.

€ 9,95

  • Uitverkocht

Grass Bush kunstplant grijsgroen

Grote volle grote kunstplant Grass Bush, 74 cm, grijsgroen.  Zeer natuurlijke uitstraling. Goed vullend in grote pot.

€ 24,95

  • Beschikbaar

Grass Bush kunstplant groen

Grote volle grote kunstplant Grass Bush, 74 cm, groen. Zeer natuurlijke uitstraling. Goed vullend in grote pot.

€ 24,95

  • Beschikbaar